Oproep!

Oproep!

Stichting SOS
Boompjes 582
3011 XZ Rotterdam
NL92INGB0004871159

Rotterdam, 23 mei 2017

Beste mensen,
De Stichting SOS bestaat al weer bijna 10 jaar. Ik verzocht toen een aantal vrienden om de SOS te helpen van de grond te komen. Dat lukte goed maar ik had niet voorzien dat een aantal mensen die ons steunden kwam te overlijden. Daardoor komen we nu in moeilijker situaties. Wellicht ziet deze of gene nog mogelijkheden meer bij te dragen.

We zijn inmiddels verhuisd van Eemstein naar de Egelantierstraat. Verhuizen kost altijd zorgen. Maar ieder doet zijn best. De Somaliƫrs maakten door de verhuizing een kleine inzinking door. Maar men gaat weer moedig verder. Heyplaat duurt nog steeds voort.

Illegalen leven voort. Zij kunnen gelukkig profiteren van het beleid van de burgemeester. De IND blijft immer ondoorgrondelijk. Dezer dagen weer eens een gesprek met de Marokkaanse consul-generaal.

De Doucegroep kwam dezer dagen weer bijeen. Met de transgenders gaat het gelukkig beter. Met de pedofielen gaat het redelijk. Een van hen geniet nu van meer vrijheid: mag overdag vrij reizen.
De kabinetsformatie volgen we met interesse. Ik vind het jammer dat de koning nauwelijks nog een rol speelt. Maar het zij zo. Een van onze mensen die onlangs overleed was vurig voorstander van het voltooide leven. Ingewikkeld onderwerp. De stijgende verantwoordelijkheid voor het eigen leven speelt een grotere rol. The mind of the universe op zondagavond is bar boeiend. Ik hoop dat jullie het goed maken.
Gedenk de SOS NL92INGB0004871159

Groot is onze dank met hartelijke groet,

Alma Kikkert, Nico Binnendijk en Hans Visser

Reacties zijn gesloten.