In memoriam Ari Vaandrager

In memoriam Ari Vaandrager

Rotterdam,12 mei 2017

Lieve familie,

Van harte gecondoleerd met het overlijden van uw vader en opa. Inderdaad was hij onvergetelijk. We leerden elkaar de afgelopen 15 jaar kennen. Arie schreef een boek over mij dat hij met liefde en toewijding schreef. Onvergetelijk. Jaarlijks bezochten we elkaar en wisselden van gedachten. Hij was een erudiete en meelevende man. Hij was altijd druk bezig met studie van en over mensen. Het laatste jaar sloeg enige verwarring toe maar tijdens ons laatste gesprek vorig jaar kreeg hij de boodschap nog altijd over. Het is een voorrecht geweest Arie te hebben leren kennen. Hij was altijd blij met de kinderen en kleinkinderen. Hij kon zo invoelend vertellen. Hij was echt geïnteresseerd in je. Met vreugde ging ik op bezoek bij hem. Jammer dat dit nu voorbij is. Arie heeft geweldig zijn best gedaan mij te begrijpen. Ik had met hem buitengewoon inhoudelijke gesprekken. De woorden van Schweitzer zijn terecht gekozen. Voor u is het jammer van hem te scheiden. Maar ik besef dat u ook warme herinneringen hebt. Ik wens u sterkte toe. Ik probeer dinsdag in de Kloosterkerk te komen maar het kan zijn dat mijn gezondheid tekort schiet.

Met hartelijke groet,

Hans Visser Boompjes 582 3011 XZ Rotterdam

Reacties zijn gesloten.